• Het ontstaan

  Het idee van de ontwikkeling van mijn product is ontstaan door mijn lieve oma. In 2017 vroeg zij mij een oplossing te bedenken om weer mobiel te kunnen zijn met haar stoma. Na twee jaar testen, onderzoeken en ontwerpen heb ik de Mensam Stoma-Kit ontwikkeld.

   

  Mensam Stoma-kit is een hulpmiddel dat stomadragers weer helpt zich onafhankelijker en sociaal mobieler te voelen. Het resultaat? Mijn oma is weer onafhankelijker en ik ben heel blij dat wij, niet alleen mijn oma, maar ook alle  stomadragers een mobiele oplossing kunnen bieden.

   

  Bestel nu 
 • Mensam Device B.V

  De Mensam Stoma-Kit heb ik ontwikkeld tijdens mijn studie Industrieel Product Ontwerpen. Nadat ik ben afgestudeerd ben ik in contact gekomen met het Ecommerce bedrijf Ehealth Ventures Group. We hebben besloten om samen de Stoma-Kit op de markt te brengen en het leven van stomadragers zorgelozer te maken.

   

  EHealth Ventures Group is een groep e-commerce platformen die allemaal als missie hebben om zelfzorg voor het eigen welzijn te faciliteren en innovatieve
  klantgerichte platformen en producten te lanceren. We doen dit al 16 jaar en zijn actief in 13 landen in Europa. (https://ehealthventuresgroup.com/)

Inspireren!

Wij hebben het doel om stomadragers te helpen om het leven met een stoma makkelijker te maken. Om deze reden willen wij ook verhalen delen van stomadragers om te kunnen inspireren! Heb jij een verhaal die je wil delen? Stuur ons dan een berichtje en wie weet tot snel!